.
News Image

Trisha en Kurt gaan scheiden: ‘Ik weet niet eens waarom’

​​​​​​​Een echte verrassing is dit niet.

Oudejaarsdag 2016 trouwde Patricia Govaerts met Kurt Harhuis. Patricia is in de showbizz beter gekend als zangeres Trisha. Jaren geleden had zij nog een relatie met Ignace Crombé, samen hebben zij trouwens een kind. Die relatie liep op de klippen en hetzelfde lijkt nu met haar huwelijk met Kurt gebeurd te zijn.

In Dag Allemaal vertelt de zangeres dat de papa van tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn en dochter Liza-Marie de scheiding heeft aangevraagd. “Ik krijg het bijna niet over mijn lippen, maar Kurt heeft nu plots de scheiding aangevraagd. De reden waarom, daar heb ik het raden naar. Er is nog amper communicatie tussen ons. We
wonen nog onder hetzelfde dak, maar we slapen niet meer samen. En we communiceren via mail. Om gek van te worden!”, vertelt Trisha deze week in Dag Allemaal. “Ik heb een ernstige emotiestoornis, hij mag me zoiets echt niet aandoen. Dat duurt nu al weken. Ik moet duidelijkheid krijgen, want ik sta op het punt om er weer helemaal onderdoor te gaan”, gaat Trisha verder.

Een echte verrassing is deze breuk niet, het gaat al langer niet goed tussen Trisha en Kurt.

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha