.
Trisha en Kurt
zaterdag 16 januari 2021

Trisha: “2021 is het jaar dat ik aan mezelf ga denken”

"Ik sta altijd voor iedereen klaar, maar zo vergeet ik mezelf soms."

Trisha en haar echtgenoot Kurt leven momenteel niet meer onder hetzelfde dak. Volgens Kurt betekent dit allerminst dat hun huwelijk onder druk staat, maar hoe denkt Trisha erover?

“2021 is het jaar dat ik aan mezelf ga denken”, verkondigt de zangeres in Dag Allemaal. “Ik probeer wat meer innerlijke rust te vinden. Ik sta altijd voor iedereen klaar, maar zo vergeet ik mezelf soms.”

Trisha haalt dat punt aan als de reden waarom ze apart is gaan wonen. “Kurt en ik brengen nog veel tijd samen door, maar tussendoor werken we aan onszelf. Onze communicatie verliep soms wat stroef. Bij mij door mijn emotionele stoornis, maar ook Kurt moet beter leren praten en omgaan met iemand zoals ik”, benadrukt Trisha.

Zo durft Kurt zijn gevoelens al eens opkroppen en dan ontploft hij ineens, verklaart de zangeres. “Da’s niet bevorderlijk voor onze relatie.” Trisha wil ook voelen dat ze een man heeft. “En niet iemand die mijn huishouden doet.”

Of het ooit nog goed komt met Kurt durft Trisha niet te zeggen. “Het is ingewikkeld, zoals ze op Facebook zeggen”, lacht Trisha in Dag Allemaal.