.
maandag 21 juni 2021

Tranen in dramatische seizoensfinale Familie

Drama in seizoensfinale Familie.

Deze week loopt de spanning in Familie stevig op, in de aanloop naar de extra lange seizoensfinale op vrijdag 25 juni om 20.35 bij VTM. Daarin breekt een belangrijke dag aan voor verschillende personages.

Voor Quinten (Maxime De Winne) bijvoorbeeld, die helemaal klaar is voor zijn marathon en aan de zijlijn wordt aangemoedigd door zijn vrienden. Maar ook voor de werknemers van CoBrew en Wolff & Bos belooft het een superspannende avond te worden. Véronique (Sandrine André), Lars (Kürt Rogiers) en Iris (Marianne Devriese), en Peter (Gunther Levi), Mathias (Peter Bulckaen), Cédric (Yanni Bourguignon) en Mieke (Caroline Maes) verzamelen op de grote prijsuitreiking, waar de award voor ondernemer van het jaar wordt uitgereikt. De rivaliteit tussen Lars en Mathias borrelt opnieuw op en de avond neemt een onverwachte wending. Zouden beide bedrijven achter het net vissen? Of moeten zij hun award delen? Ondertussen dreigt het conflict tussen Jonas (David Cantens), Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) helemaal te escaleren.

De weinige mensen die al de kans hadden om de seizoensfinale te bekijken, zijn het erover eens: er zit minstens één lach en één traan in de seizoensfinale. De kijker zal vrijdagavond met grote verbazing naar de extralange aflevering zitten kijken. Het belooft trouwens een seizoensfinale te worden waarover nog lang nagepraat zal worden op de sociale media. Wij voorspellen nu al dat het op de verschillende fansites op Facebook superdruk zal worden.

Bekijk hier de inhouden van de laatste week van seizoen 30.