.
Tom Waes
donderdag 1 september 2022

Tom Waes is er klaar voor: “Toen deed ik niet anders”

Hij werd er gek van

Maakt Tom Waes binnenkort zijn favorieten rol waar en mag hij zichzelf binnenkort de allerslimste mens ter wereld noemen? Dat komen we de komende weken te weten tijdens deze spannende weken vol quizplezier, Erik Van Looy en vooral een stevige portie humor.

Een deelname aan het programma dat vraagt altijd om wat voorbereiding. Plots beginnen BV’s lijstjes op te stellen van allerlei onderwerpen en staan ze op met die lijstjes en gaan ze ermee slapen. Maar niet bij Tom Waes.

Toen hij deze zomer door Kenia, Spanje en Frankrijk trok, heeft hij de lijstjes gelaten voor wat het was. “Bij mijn vorige deelname, jongens dat kun je je niet voorstellen. Ik deed niks anders, tot ik er zot van werd. Ik begon zelfs van lijstjes te dromen”, lacht hij in Humo.

Het is ondertussen 7 jaar geleden dat Tom nog heeft deelgenomen aan het programma en het programma ook heeft gewonnen.

“Hier en daar is er wat bijgekomen en hier en daar is er wat weg zeker? Bij mijn vorige deelname zat ik volgens Erik precies in de juiste leeftijdscategorie: tussen de 40 en 50 ben je jong genoeg om nog mee te zijn en oud genoeg om bij de archiefvragen een streepje voor te hebben.”