.
Tom Waes
zondag 6 november 2022

Tom Waes, een wereldburger op de ‘boerenbuiten’

Een pint pakken met vrienden maar even snel de rust opzoeken

Één van de kijkcijferkanonnen is zonder twijfel het programma ‘Reizen Waes’. Zijn doel: de hele wereld tot bij de kijker thuis brengen.

Miljoenen kijkers zitten elke week voor de buis gekluisterd van zodra het programma begint. “Eerlijk gezegd kan ik er zelf ook nog altijd niet de vinger op leggen waarom de Vlaming graag ‘en masse’ naar mijn programma’s kijkt”, vertelt Tom Waes aan Primo.

Dit jaar gaat hij een nieuwe richting uit met ‘Reizen Waes: wereldsteden’. Tom bezoekt gekende wereldsteden en brengt de ervaring tot in uw living. Van Dubai tot Mumbai of Nairobi, niets is veilig voor deze tv-maker.

“Na elke reis keer ik als een ander mens terug”, aldus Tom Waes in Primo. Het bezoeken van andere plaatsen en steden op de wereld verrijkt zijn leven.

Ondanks het feit dat Tom zo vaak in die wereldsteden vertoeft, geeft hij zelf aan ook nood te hebben aan de rust van de ‘boerenbuiten’. Zijn woning ligt op 10 minuten van de binnenstad van Antwerpen maar evengoed op 10 minuten van tal van bossen. Tom bekent aan Primo dat hij “beide nodig heeft om in balans te zijn”.

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes