.
News Image

Tom Waes: “betere ouders geworden na echtscheiding”

Tom Waes doet opvallende uitspraak op Nederlandse televisie.


Tom Waes is vrijdagavond te zien op het Nederlandse NPO1 in het programma “Evenblij maakt vrienden”. Presentator Frank Evenblij gaat op bezoek bij bekendheden en zijn aanpak kan je een beetje vergelijken met wat Luk Alloo bij ons doet.

Evenblij omschrijft Tom Waes als “de bekendste en misschien wel populairste Belg”. Tom Waes neemt de Nederlandse tv-ploeg mee naar de opnameset van Undercover, maar heeft het ook over zijn privéleven…

Zo heeft Tom Waes een openhartig gesprek over zijn echtscheiding. “Ik ben destijds getrouwd met de gedachte dat het voor het leven was, maar dat is niet gelukt,” klinkt het bij Tom Waes.

Maar een jaar of twee geleden wisten zijn kinderen hem te vertellen dat ze er niet te veel onder geleden hadden. Integendeel, zijn zoon vertelde zelfs dat zowel zijn vader als zijn moeder betere ouders zijn geworden nadat ze uit elkaar gingen.

En voor Tom Waes is een hechte band met zijn kinderen heel wat belangrijker dan dat ze hem morgen komen vertellen dat er 2 miljoen mensen naar één van zijn programma’s kijken.

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes