.
Remi De Smet
woensdag 13 oktober 2021

Toekomstige K3-zanger in Vlaamse versie van Disneyfilm

Stel je voor!

Volgende week verschijnt de film 'Ron’s Gone Wrong'. Ron's Gone Wrong vertelt het verhaal van Barney, een jongen uit de lagere school en zijn nieuwe wandelende, pratende en digitaal geconnecteerde toestel Ron in het decor van het sociale mediatijdperk. Barney, die niet al te makkelijk vriendjes maakt, hoopt dan ook dat de tekst op de doos ‘beste vriend - zo uit de doos’ waarheid zal worden. De vele hilarische foutjes in zijn nieuwe ‘beste vriend’ doen hen in een heus avontuur belanden waarin jongen en robot de prachtige chaos van ware vriendschap ontdekken.

In de film ontmoeten we Barney (vertolkt door Remi De Smet), een ietwat schuwe jongen uit de lagere school die het moeilijk heeft om vrienden te maken. Wanneer hij van zijn vader (Steven Van Herreweghe) zijn felbegeerde B-Bot (met de stem van Maarten Vancoillie) cadeau krijgt, kan zijn geluk niet op, want op de verpakking staat te lezen dat B-Bots beste vrienden zijn. Al gauw ontdekt Barney dat zijn B-Bot Ron niet als alle andere B-Bots is, met een hele hoop hilarische programmeerfoutjes die hen op een avontuurlijke zoektocht doen belanden naar de aard van ware vriendschap.

We horen in de film ook de stemmen van Sam De Bruyn (Andrew), Isabelle Van Hecke (Donka), Joffrey Anane (Marc), Andres Vercoutere (Rich) en Melanie Mertens Polak als Savannah.

De regie is onder leiding van Karina Mertens, met vertaling door Griet De Wolf. In de film horen we ook nog de stemmen van Aaron De Veene, Cathy Petit, Dimitri Verhoeven, Ditte Jaspers, Eva Mertens, Gerben Tuerlinckx, Gerdy Swennen, Jasper Publie, Jo Leyers, Johan De Paepe, Jolijn Antonissen, Karina Mertens, Ken Verdoodt, Lander Severins, Lotte Villays, Maja Van Honsté, Marie Wuyts, Pieter Jan De Paepe, Tommie Van Dooren, Xavier Sol, Mauricio Pérez Castillo en Marco Antonio Gtz.