.
Metejoor
woensdag 23 maart 2022

'Tien Om Te Zien' krijgt stevige concurrentie van muziekshow op één

Het wordt strijden voor een plaatsje

De zomer nadert en onze Vlaamse artiesten zijn ondertussen druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe zomersingle. Het belooft een strijd te worden om een plekje op dat grote podium te veroveren, want afgelopen zomer werd wel eens vaker geklaagd dat er voor de oude rotten in het vak geen plek meer was op het podium.

Maar dit jaar lijkt de strijd groter dan ooit. Niet alleen bij 'Tien Om Te Zien' zullen artiesten terecht kunnen met hun nieuwe single, ook VRT lijkt met een nieuwe muziekshow op de proppen te komen. VRT bracht het nieuws nog niet officieel naar buiten, maar tal van artiesten werden wel al gecontacteerd, schrijft Dag Allemaal.

Van geen enkele muziekshow, naar 2 op één zomer, weinig artiesten hadden dat nog durven dromen. “Als artiest kan ik hier alleen maar blij mee zijn. Het is voor mij en al m’n collega’s meer dan welkom na die periode van corona waarin alles stillag. Dat de VRT met VTM gaat concurreren en nieuw leven blaast in de muziekbusiness, is ene goede zaak. Het publiek hunkert er naar”, klinkt het bij Metejoor.