.
Vanja Wellens in Thuis
zaterdag 13 november 2021

Thuis: Karin en Femke gaan de strijd aan met Peter

Vrouwen aan de macht in Thuis!

Donderdag zagen we op het einde van de aflevering van Thuis dat Karin belde naar Femke. Of ze het voorstel van Peter voor de echtscheiding al ondertekend had? Karin voelt doorgaans weinig affiniteit met Femke, integendeel. Dus dat dit telefoontje niet veel goeds zou betekenen voor Peter, konden we al raden. Femke en Peter zitten namelijk verwikkeld in een echtscheiding waar ook Karins zoon Kobe de dupe van dreigt te worden.

Kobe, die heimelijk verliefd is op Femke, heeft namelijk een strafblad en daar maakt Peter gretig gebruik van. In de echtscheidingsovereenkomst wil hij namelijk laten opnemen dat Kobe niet in de buurt van zijn zoon Vic mag komen. Vandaag konden kijkers van Thuis eindelijk zien wat Karin net van plan is. Eerst en vooral wil ze de naam én het strafblad van Kobe zuiveren. Ze is namelijk al volop bezig met het proces om eerherstel aan te vragen voor hem. Maar nu gaat ze nog een stapje verder. Want is het niet leuker om het op te nemen voor je zoon én de man die jou heeft laten royeren, Peter dus, het leven zuur te maken? Uiteraard.

Daarom stelt Karin voor om alle documenten rond de echtscheiding vanaf nu te laten nalezen door haar. Geen enkel voorstel van Peter zal haar alziende oog nog ontgaan vanaf nu. De dames gaan samen de strijd aan en zijn niet van plan die rimpelloos te laten verlopen. Dat zou Peter nog wel eens zuur kunnen opbreken…

Bekijk hier de nieuwe inhouden van Thuis