.
Jeroen Lenaerts in Thuis
zaterdag 18 juni 2022

Thuis-fans op puntje van stoel voor seizoensfinale: Tim is toch niet corrupt

Een hele week aftellen naar de seizoensfinale

Opluchting voor de kijkers van Thuis: de populairste politieagent van het land Tim (Jeroen Lenaerts) is dan toch niet corrupt! Even leek het alsof de hoofdinspecteur onder de duim gehouden werd door drugsgigant Chris (Danny Timmermans). Tim gaf politiecontroles door aan de crimineel, hield zijn beste vriend en collega Dieter (Raf Jansen) van de zaak en nam valse verklaringen af. Niets was minder waar want in de aflevering van vrijdagavond kwam uit dat Tim al die tijd al als undercoveragent infiltreerde in de business van Chris. Hij is op zoek naar bewijsmateriaal waardoor ze hem kunnen klissen.

Niet enkel de spannende verhaallijn is om van te smullen, de kijkers krijgen er nog een extra videoreeks bovenop. Elke avond na de aflevering (en uitzonderlijk ook op zaterdag en zondag) zal er op de socials van Thuis en op VRT NU een aflevering te vinden zijn van Tim Undercover. In dit online videodagboek doet Tim uit de doeken wat hij tijdens zijn undercoveroperatie gevoeld heeft. Een rechtstreeks inzicht in het hoofd van de politieagent met een dubbelleven.

Thuis zet met Tim Undercover de laatste rechte lijn naar de seizoensfinale pittig in. Op vrijdag 24 juni gaat Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks naar zijn hoogtepunt met een spannende en verrassende dubbelaflevering. Met een loopwedstrijd voor Zihame (Sofia Zaifri) en het lentefeest van Hannah, de dochter van Tim, zijn er genoeg gelegenheden om de boel figuurlijk of misschien wel letterlijk te doen ontploffen. Grote kans dat Chris deze twee vrolijke gebeurtenissen niet zomaar geruisloos gaat laten passeren. Ook de breuk tussen Frank en Simonne krijgt gegarandeerd nog een staartje, want Simonne is opnieuw in het land. Veel drama, liefde en spanning dus. 24 juni wordt eentje om met stip in de agenda te zetten.

Download onze app voor iOS of Android