.
Sid Van Oerle in Thuis
zondag 1 augustus 2021

‘Thuis’ biedt fans een unieke vakantie-ervaring

Unieke gelegenheid voor de kijkers van Thuis!

Het is zomervakantie. Dat wil zeggen dat heel wat gezinnen een boel vakantieplannen hebben gemaakt. Voor zij die nog geen idee hebben waar ze naar toe kunnen en die fan zijn van de soap ‘Thuis’ is er goed nieuws! Als fans kan je nu gaan overnachten in een decor die wordt gebruikt in de serie. Dat kunnen we lezen in Tv Familie.

In Bekkevoort is de Petrushoeve van Gerry Calders gelegen. De wijnboerderij van Gerry doet dienst als decor waar Kobe (Sid Van Oerle) in ‘Thuis’ de Feniks-wijn bottelt. De wijngaard is tevens ook te zien in de begingeneriek. En voor de echte fans: herinner je nog de ton waarin Kobe sliep na zijn echtscheiding met Paulien? Ook die kan je nog altijd terugvinden op de wijnboerderij. Je kan er zelfs in gaan logeren. Heb je er altijd al van gedroomd om in hetzelfde bed als Kobe te slapen? Dan is dit je kans!

Overnachten in een barrel op de Petrushoeve is wel heel erg back to basic. Er is geen wifi, geen sanitair, geen stromend water en geen elektriciteit. Maar geen nood meldt Tv Familie nog. Voor wc of douche kunnen de gasten terecht in een speciaal voorziene container verderop in de wijngaard.

Meer info: petrushoeve.be