.
Katrien De Ruysscher in Thuis
dinsdag 8 juni 2021

Thuis-actrice na heftige scène: “ik had blauwe plekken en stramme spieren”

De gewelddadige scènes lieten hun sporen na...

Katrien De Ruysscher geeft in Dag Allemaal toe dat ze er enorm van geniet dat haar aandeel in de laatste afleveringen van Thuis zo groot is.

“Net als alle andere acteurs kijk ik elk jaar uit naar de seizoensfinale”, vertelt de 42-jarige actrice in het weekblad. “Die dubbele slotaflevering is voor de hele ploeg nog altijd de kers op de taart.”

“Dan worden de grote middelen en special effects bovengehaald, en staat iedereen op scherp om het beste van zichzelf te geven. Ik was dus heel blij dat ik er deze keer ook bij was en door Jacques na een list gegijzeld zou worden”, lacht ‘dokter Judith’ in Dag Allemaal.

De opnames waren best wel heftig en duurden drie dagen: “Omdat er ook ’s nachts werd gefilmd, was het fysiek vrij zwaar”, geeft Katrien De Ruysscher toe.

De gewelddadige scènes lieten ook hun sporen na, onthult de actrice. “Peter (Van de Velde, red.) en ik hadden op voorhand afgesproken om elkaar niet te sparen, en er helemaal voor te gaan. Anders gelooft de kijker het toch niet.”

Maar daardoor ging het er soms hevig aan toe. “Er liep niks mis, maar na afloop had ik wel wat blauwe plekken en stramme spieren”, vertelt Katrien De Ruysscher in Dag Allemaal.

Bio van Katrien De Ruysscher