.
Lauren Muller
maandag 7 juni 2021

Thuis-actrice: “misschien moet er een late-nightversie van Thuis komen”

Zo ondeugend!

Lauren Müller speelt in Thuis de ongebonden Thilly, een wervende advertentie voor het moderne feminisme, schrijft Humo. En daar kan de 33-jarige actrice het enkel mee eens zijn.

“Het zit ’m ook in de job die ze doet: ze werkt in een klusbedrijf, omgegeven door mannen, maar ook daar heeft ze altijd de bovenhand”, verduidelijkt Lauren in het weekblad. Ook voor Thilly’s seksleven staat routine niet in het woordenboek…

“Dat weet ik wel zeker, ja”, lacht de actrice in Humo. Al heeft de actrice nog geen seksscènes meoten spelen in Thuis. “Misschien zou er een latenightversie van ‘Thuis’ moeten komen, na het laatavondjournaal, met zo’n ‘16+’-labeltje?” oppert Lauren Müller een ideetje.

“Ik vind het goed dat mijn personage laat zien dat vrouwen ook gewoon lust kunnen voelen”, meent Lauren Müller in Humo. “Dat ze dat tuttige cliché – voor mannen volstaat het dat iemand iets leuks doet met hun piemel, bij vrouwen moet er ook liefde in het spel zijn – vrolijk verwerpt. Er is niets gecrispeerds aan Thilly: seks moet gewoon plezierig zijn.”