.
André Hazes
vrijdag 12 november 2021

Terugkeer André Hazes nog niet voor meteen: “zijn lijf is uitgeput”

Hij ging op vakantie met mama Rachel

André Hazes had zich nog maar net afgezonderd van de buitenwereld om te herstellen van zijn burn-out of hij kwam al weer in de media-aandacht terecht omdat hij zijn relatie met Sarah van Soelen zou hebben beëindigd.

André krijgt de ene klap na de andere te verwerken en is nog niet voldoende hersteld om terug te keren en weer te gaan optreden. “André heeft een tijd al wat ups en downs gehad en er zit een probleem met alcohol en misschien verslaving”, vertelt Barbara Kok, experte rond burn-out aan de Nederlandse Story en staat te lezen in Dag Allemaal. “Die pijn moet geadresseerd worden om schoon schip te maken. Hij moet zijn oude trauma’s oplossen. En daarnaast fysiek begeleid worden. Zijn lijf is uitgeput.”

André probeert er in ieder geval zo snel mogelijk bovenop te komen en dat doet hij met behulp van zijn mama Rachel. Met haar genoot André van een deugddoende vakantie in Spanje. Hoewel hij niet meteen vrolijk thuis kwam na zijn vakantie, kregen we vooral een fel vermagerde André te zien, zichzelf verschuilend in een trainingspak.