You are here

Tanja Dexters opgenomen in instelling na nieuwe crash met Jaguar

02/12/2019 05:24-

Tanja Dexters is niet goed bezig.

“Tanja, Tanja, Tanja toch”, reageren de vrienden van de gewezen Miss België op het nieuws dat zij in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval had met de Jaguar van haar ex-vriend Michaël. En niet zomaar een ongeval, na het ongeval is Tanja Dexters met een andere wagen van een toegesnelde vriend vertrokken.

Afgelopen vrijdag kwam in het nieuws dat de vriend van Tanja Dexters een gevangenisstraf riskeert voor een ongeval dat eerder dit jaar op de E313 ter hoogte van Herentals gebeurde en waarbij sprake was van vluchtmisdrijf. Maar nu is het Tanja zelf die het nieuws haalt. Volgens onze bron heeft Tanja de Jaguar van haar vriend in de prak gereden. De feiten speelden zich in de nacht van vrijdag op zaterdag af ter hoogte van de afrit van de E313 in Olen. Volgens Het Laatste Nieuws zou Tanja Dexters met de Jaguar tegen een geparkeerde vrachtwagen gereden zijn. Waarom Dexters niet gewoon bij de wagen bleef tot de politie er was, is niet duidelijk. De geruchten gaan de ronde dat Tanja gedronken had, maar zij geraakte met een andere wagen toch nog in het gastenverblijf van de garage van Peeters. Daar werd zij door de politie ook aangetroffen, maar zij was niet wakker te krijgen. Daardoor is er ook geen ademtest verricht, volgens Peeters zou Tanja achteraf verklaard hebben dat zij bij thuiskomst twee pijnstillers had genomen. De politie zou dus ook niet weten of Tanja al dan niet onder invloed van drank, drugs of medicijnen was.

Tanja Dexters en haar ondertussen ex-vriend kwamen in maart in het nieuws na een verkeersongeval op de E313, in juni ging de politie tijdens een huiszoeking op zoek naar drugs. Een tijdje geleden zou haar vriend besloten hebben een punt achter zijn relatie met Tanja gezet te hebben. Toch bleef hij er voor haar en mocht zij nog met één van zijn wagens rijden én had zij duidelijk de sleutel van het gastenverblijf aan zijn woning.

In samenspraak met haar familie heeft Tanja Dexters zich afgelopen weekend nog laten opnemen in een instelling waar zij psychologische ondersteuning zou krijgen. De eerstvolgende drie weken zou Dexters daar verblijven, al mag zij tussendoor de instelling in het Antwerpse wel verlaten. “Voor alle duidelijkheid: het is géén ontwenningskliniek. Tanja drinkt graag een glaasje, maar heeft op dat gebied geen probleem”, vertelt Peeters maandag in Het Laatste Nieuws. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Meer nieuws over:

Tanja Dexters

Gerelateerde foto's:

Fashionshow

Tanja Dexters - Antwerpen - 20/03/2016

Modeshow op Eccentric

Tanja Dexters - Knokke - 02/05/2015

De uitdaging: Tanja vs Ralf

Tanja Dexters - Eindhoven - 01/02/2014

Training schoonspringen

Tanja Dexters - Eindhoven - 16/01/2014

Persconferentie Story FM

Tanja Dexters - Mechelen - 18/11/2013

Singelpop 2012

Tanja Dexters - Opwijk - 30/06/2012

Modeshow Bobo Tremelo - Winter 2011

Tanja Dexters - Tremelo - 04/09/2011

Modeshow Bobo

Tanja Dexters - Tremelo

Nacht van Exclusief 2009

Tanja Dexters - Knokke - 21/03/2009

Exclusief Motoren Gala

Tanja Dexters - Knokke - 25/10/2008

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Tanja Dexters