.
Adriaan Van den Hoof - Switch
zondag 4 juli 2021

Switch is terug!

Maandag is het zover.

Vanaf maandag 5 juli kan er weer als vanouds geswitcht worden op Eén. Adriaan Van den Hoof presenteert het zesde seizoen van Switch, de quiz zonder punten. Het belooft ook dit jaar weer een zomers feest te worden.

Aan de geslaagde formule wordt niet geraakt: vijf kandidaten strijden een hele week lang voor de hoogste plaats. De volgorde van de kandidaten geeft de tussenstand weer. Door juiste antwoorden te geven, strijden de kandidaten om op de eerste plaats te raken. Want bij een juist antwoord 'switchen' ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Wie aan het einde van de aflevering op nummer één staat, maakt in de finale kans op 1000 euro. Of meer zelfs, als de finale van de dag voordien niet gewonnen werd.

Uiteraard worden in Switch de geldende coronamaatregelen nog steeds nageleefd. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, worden Adriaan en de kandidaten getest op de opnamedagen. Ook het Switch-publiek komt kijken op een veilige manier. Er worden enkel bubbels van vier personen toegelaten en die blijven steeds op veilige afstand van elkaar.

Switch: vanaf maandag 5 juli van maandag tot en met vrijdag om 20.50 uur op Eén.

Bio van Adriaan Van den Hoof