.
Sven Soetens uit Blind Getrouwd
vrijdag 9 april 2021

Sven uit Blind Getrouwd doodeerlijk: “dit heeft héél veel pijn gedaan”

“Emotioneel heeft dit heel veel pijn gedaan, dat ga ik niet ontkennen.”

Pijnlijke primeur voor Sven en Veerle in Blind Getrouwd. Nog voor het beslissingsmoment besliste Veerle al dat het voor haar niet meer moest. Sven geeft in Dag Allemaal toe dat Veerles beslissing hem enorm veel pijn heeft gedaan.

“Emotioneel heeft dit heel veel pijn gedaan, dat ga ik niet ontkennen”, aldus Sven in het weekblad. “Da’s een pure afwijzing natuurlijk, een bitter slotakkoord van een verhaal dat vijf maanden van m’n leven in beslag heeft genomen. Ik heb dat moeten verwerken.”

Maar ondertussen hééft Sven zijn avontuur in Blind Getrouwd ook verwerkt. “Ik heb daar pas een punt achter kunnen zetten toen iemand me erop wees dat ik eigenlijk nooit emotioneel verbonden ben geweest met Veerle. Ik was verbonden met de vrouw die ik dácht naast mij te krijgen. Eens ik dat besefte, heb ik dit achter mij kunnen laten.”

Toch heeft Sven zijn geloof in de liefde en het huwelijk allerminst verloren. “Een huwelijk, da’s op de hoogste toren kruipen en uitroepen voor iedereen die het horen wil dat je de vrouw naast jou graag ziet. Dat blijf ik nastreven. Helaas zal het dan de vierde keer worden, maar ik wil zéker nog trouwen”, klinkt het vastberaden bij Sven in Dag Allemaal.