.
Céline Van Ouytsel
zaterdag 27 maart 2021

Strengere coronamaatregelen houden Miss België niet tegen

Op woensdag 31 maart weten we wie Celine Van Ouytsel opvolgt.

Het is de laatste tijd wat ondergesneeuwd geraakt, maar woensdag is het eindelijk zo ver. Dan vindt de verkiezing van Miss België plaats in het bekende Proximus Theater (voorheen Plopsa Theater). 33 kandidates, die momenteel verblijven in het Plopsa Hotel dingen mee naar het kroontje. Het vreemde missjaar van Celine Van Ouytsel, die dit weekend haar opa verloor, duurde door de gekende omstandigheden een paar maanden langer.

Omwille van de coronacrisis heeft het comité van Miss België beslist om ouders, familie en vrienden van de deelnemende jongedames te ontvangen op de parking van Plopsa. Vanuit hun voertuig kunnen ze het spektakel volgen op een groot scherm, lezen we in Het Nieuwsblad. Organisatrice Darline Devos van Miss België zegt in diezelfde krant dat er op de parking plaats is voor 200 wagens van 4 personen per auto. De wedstrijd is voor hen ter plaatse te volgen op een groot scherm van 16 bij 9 meter en wordt verzorgd door Kinepolis on Tour.

De verkiezing van Miss België is op woensdag 31 maart vanaf 20.30u voor de Vlaamse kijkers live te volgen op Eclips TV. Tickets voor de drive-in zijn te koop via Kinepolis.be en kosten € 50 per wagen.

(Nico Vanaken)

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Celine Van Ouytsel