.
Kim Hertogs
zaterdag 17 juli 2021

Streamz-actrice gooit leven om door nieuwe hobby: “ik was te serieus geworden”

"Ik heb mezelf beter leren kennen."

Kim Hertogs kan je momenteel aan het werk zien op Streamz in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. De 39-jarige actrice is echter ook een surfbabe en schreef haar ervaringen neer in het booklet ‘How I Started Surfing’.

Kim Hertogs ontdekte het surfen toen ze op zoek was naar een uitlaatklep om de dagelijkse stress van zich af te gooien. En het surfen deed wonderen voor de actrice…

“De onvoorspelbaarheid van de zee heeft me bijvoorbeeld geleerd om flexibel en open in het leven te staan. Door het surfen stimuleer ik dus ook mijn creativiteit en improvisatievermogen. Ik heb mezelf beter leren kennen”, klinkt het bij de actrice in Story.

“Ik betrapte me erop dat ik te serieus was geworden, nog maar weinig lachte en plezier maakte”, blikt Kim Hertogs terug in Story. “Ik had altijd gevonden dat ik een flinke volwassene moest zijn, die nooit klaagt en altijd doorzet.”

En de actrice besloot haar leven om te gooien: “Er is meer in het leven dan werken alleen. Ik wilde vrijer leven, zonder structuur, en niet vastroesten”, getuigt Kim Hertogs in Story.

Bio van Kim Hertogs

Meer Over:

Kim Hertogs