.
Andre Hazes Jr
donderdag 18 november 2021

Stopt André Hazes met zingen?

Er wordt gefluisterd van wel

Afgelopen weekend vond in de Lotto Arena ‘Vlaanderen zingt Hazes’ plaats. Artiesten als Metejoor, Thomas Berge en Jeroen van der Boom zongen er de grootste hits van André Hazes en maakten er samen met de aanwezige fans een fijne avond van. Oorspronkelijk stond er een groot concert van André Hazes Jr gepland. Maar dat werd gecanceld na de problemen die André ondervond met zijn gezondheid.

Voor velen een teken aan de wand. Want in de coulissen van de showbizz wordt gefluisterd dat André zou stoppen met zingen. Peter Vanlaet die ondertussen een goede vriend is geworden van André, sinds ‘'Liefde Voor Muziek'’ probeert de fans gerust te stellen.

“Ik heb hem al gebeld en berichtjes gestuurd, maar ik krijg geen reactie. Ik ga er dus van uit dat het ernstig is… Maar panikeren moeten de fans nog niet doen. Marco Borsato en Jan Smit hebben door persoonlijke problemen ook eens een jaar niet opgetreden. Er wordt gezegd dat André een burn-out heeft. Dat kan uiteraard, maar de precieze toedracht kennen we niet”, reageert Vanlaet in Tv Familie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes