.
Stijn en Nuria
donderdag 23 september 2021

Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd in paniek: “Meteen de politie gebeld”

Hun zoon Victor was verdwenen

Ze waren één van de allereerste koppels die deelnamen aan ‘Blind Getrouwd'. Ze waren ook één van de enige koppels die besloten om getrouwd te blijven na de opnames. Ondertussen zijn ze zes jaar getrouwd en hebben ze twee schatten van kinderen: Stijn en Nuria.

Hoewel Nuria altijd gedroomd heeft van een dochter is ze dolgelukkig met haar 2 zonen Victor en Théodore. Nuria bergt haar droom op voor een dochter en prijst zich gelukkig met de kinderen die ze heeft. Dat beaamt ook haar man Stijn. “Waarom zouden we het lot tarten? En wat als het opnieuw een jongen wordt? Het leven is ook afgestemd op een gezin van vier: op restaurant, in de auto.. En zo hebben we beiden één kind om in de gaten te houden. Wat soms nu al niet lukt”, lacht Stijn in Story.

En dat het niet eenvoudig is om kinderen in de gaten te houden, dat ervaarde het koppel tijdens hun vakantie aan zee. Daar verloren ze Victor uit het oog en plots was hij verdwenen. “Ik heb meteen de politie gebeld en ons gezelschap splitste zich op in verschillende richtingen om hem te gaan zoeken. Nuria vond hem uiteindelijk verderop terug”, doet Stijn het verhaal.

Nuria en Stijn beleefden de schrik van hun leven. “Op zo’n moment twijfel je ook aan jezelf. Ik moet dan tegen mezelf herhalen dat ik een goeie mama ben.”