.
Kathleen Aerts en Steven
dinsdag 24 mei 2022

Steven uit 'Villa Zuid-Afrika': “Voor ik Kathleen kende, feestte ik erop los”

"Ik vond geen enkele reden om nog iemand anders te zoeken"

De liefde tussen Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof is na meer dan 12 jaar huwelijk nog steeds even groot. De tortelduifjes ruilden het regenachtige België in voor het zonnige Zuid-Afrika en genieten daar samen met hun kinderen van wat ze samen opgebouwd hebben.

Om die verbintenis nog wat extra kracht bij te zetten, traden ze voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Ze vertellen aan Story hoe ze elkaar destijds leerden kennen.

Op een avond gingen de vrijgezelle Kathleen en Steven naar een café, waar ze elkaar tegen het lijf liepen. “Het voelde als thuiskomen”, vertelt Kathleen. “Steven is de eerste persoon bij wie ik volledig mezelf kan zijn. Al van in het begin kon ik mijn masker laten vallen, en onze liefde werd met de jaren intenser.”

Steven hield er voordien nogal een losbandige levensstijl op na. “Voor ik Kathleen kende, feestte ik erop los. Maar zodra ik Katheen leerde kennen, had ik daar geen zin meer in. Ik vond geen enkele reden om nog iemand anders te zoeken. We kunnen onszelf zijn bij elkaar”, zegt hij tevreden.

Hun leeftijdsverschil van zeven jaar heeft nooit een rol gespeeld voor het koppel. “Kathleen is jong van geest, ik ben volwassener dan leeftijdsgenoten. En vergeet niet dat ik op mijn vijfentwintigste al voor het eerst papa werd”, aldus Steven.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kathleen Aerts