.
Kurt Rogiers
vrijdag 1 juli 2022

Start nieuwe seizoen 'Familie' met een nieuw koppel

Het zou zomaar eens kunnen

Wat was dat allemaal! Wat een spannende seizoensfinale van 'Familie' was dit ook weer. Overleeft Veronique de autocrash in het water en komt Niko de bokswedstrijd nog wel te boven? Of zitten we binnenkort met 2 doden in familie?

Op de fora wordt intussen al druk gespeculeerd en de fans zijn er zeker van: als Véronique en Niko het niet overleven, dan hebben we binnenkort ook een nieuw koppel in 'Familie'.

In de seizoensfinale van 'Familie' konden we al zien hoe Lars (Kürt Rogiers) en Mieke (Caroline Maes) uit waren op wraak op hun partners. Dat deden ze door met elkaar de koffer in te duiken. Iets wat Lars ook zonder schroom toegaf aan Véronique. Vinden de twee nu ook troost bij elkaar mocht hun partner komen te overlijden, vraagt Tv Familie zich af.

Lars en zijn gemene broer strijden in de seizoensfinale voor het hart van Véronique. Maar dat loopt verkeerd af wanneer Véronique in het kanaal beland met haar wagen. De twee mannen duiken nog achter Véronique aan, maar het is nog maar de vraag of Véronique de klap zal overleven. En ook Niko moet een stevige klap zien te overleven.

Het zou in ieder geval niet zo vreemd zijn mochten Mieke en Lars terug samenkomen, want dat was in het verleden al een keertje zo. Toen had Lars nog geen relatie met Véronique. Dat de twee een klik hebben is duidelijk, dus het nieuwe seizoen van 'Familie' start misschien ook wel meteen met een nieuw liefdesverhaal.

Download onze app voor iOS of Android