.
News Image

Stany Crets en Dimitri Leue staan centraal op VTM

Maandag in Vossenstreken.
Lore Mannaert (Evelien Bosmans) is zwanger. Het nieuws sloeg bij haar vader Ludo (Vic De Wachter) in als een bom en verraste ook 785.747 kijkers (live +3) in de vorige aflevering van Vossenstreken. Het nakende grootvaderschap blijft voor Ludo niet zonder gevolgen. Hij moet stoppen met roken en heeft daar in de achtste aflevering van Vossenstreken op maandag 9 maart 2015 de grootste moeite mee.

Gelukkig zorgt commissaris Sara Roose (Barbara Sarafian) voor voldoende afleiding. Haar team verdiept zich op aangeven van Stan (Karel Vingerhoets) in de verdwijning van Hans Kastens. De jongeman – een gastrol voor Dimitri Leue – werd in 1989 ontvoerd aan een visvijver, maar slaagde er na enkele dagen in om te ontsnappen uit de bestelwagen waarin hij werd vastgehouden. De dader werd echter nooit geklist.

Sara, Max (Jappe Claes), Ludo en Stan gooien hun lijn uit in de wereld van de vissers en ontdekken dat er zich heel wat bizarre taferelen hebben afgespeeld aan de bewuste vijver. Ze belanden bij vissers Rutger Versnick, een rol die vertolkt wordt door Stany Crets, en Bruno Beyens, gespeeld door Marc Stroobants. Leiden beide heren het team naar een doorbraak in de zaak?

Vossenstreken, maandag 9 maart om 21.35 op VTM.