.
News Image

Stand-up comedian Arnout Van den Bossche speelt in Lotto Arena

Bijna niemand kent hem, maar toch trekt hij volle zalen.


Tien jaar geleden won Arnout Van den Bossche Humo’s Comedy Cup. De stand-up comedian stopte daarna met zijn job als burgerlijk ingenieur. Hij werd eigenlijk niet gevraagd voor televisieprogramma’s en die paar keren dat hij bij proefopnames voor de camera stond voelde hij zich niet op zijn gemak, zei hij onlangs in het weekblad Primo. Televisie wordt volgens Arnout steeds minder belangrijk, terwijl sociale media een meer prominente rol inneemt. Spontaan grappig zijn voor de camera, zoals Philippe Geubels lukt Arnout Van den Bossche niet en daarom pakte hij het anders aan door gebruik te maken van de nieuwe media. In die nieuwe media steekt hij wel veel tijd. Door het posten van een fragment van zijn show heeft hij via allerlei sociale mediakanalen naar verluidt in totaal anderhalf miljoen mensen bereikt, in Nederland en België samen.



Arnout Van den Bossche verkoopt zowat alle zalen helemaal uit met zijn manier van humor die blijkbaar aanslaat bij heel veel mensen. Op 31 januari staat Arnout Van den Bossche voor een nog grotere uitdaging en trekt hij naar de Lotto Arena te Antwerpen voor het allerlaatste optreden van ‘Burn-out voor beginners’. Eén dag later doet hij dat nog eens over op diezelfde locatie, maar dan voor de éénmalige herneming van ‘Relatie Fluisteraar’.



Tussen 25 september 2019 en 18 april 2020 toert Arnout Van den Bossche door heel Nederland. Ook daar zijn al een aantal shows van hem volledig uitverkocht.



Om een optreden of de unieke show(s) in de Lotto Arena van Arnout Van den Bossche bij te wonen, neem je best een kijkje op arnoutvandenbossche.be.



(Nico Vanaken)