.
News Image

Stan Van Samang opent gloednieuwe pop-up arena in Middelkerke

En daar heeft hij zin in.

De Sportpaleis Group bouwt volgend jaar in Middelkerke een nieuwe concerttempel: de Proximus Pop-Up Arena. Stan Van Samang heeft de eer om deze gloednieuwe pop-up arena te open. Zoals we dat gewend zijn van de zanger zal dit gebeuren met een spetterende live show. 3.400 muziekliefhebbers zullen een onvergetelijke avond beleven en zullen samen met hun popidool een stukje muziekgeschiedenis schrijven: een gloednieuwe arena, muziek uit het nieuwe album en een langverwachte nieuwe show.

Stan Van Samang speelt normaal gezien met zijn live band op 11 juni 2021 uiteraard zijn grote hits, maar ook nieuw materiaal staat op de playlist, want volgend jaar is er de reeds aangekondigde release van Stan zijn nieuwe album ‘Feel the power’.

Stan Van Samang is zelf heel enthousiast: ‘Dit vind ik enorm spannend! Een nieuwe arena mogen openen doe je niet elk jaar. Ik heb wel slecht nieuws voor de uitbaters van de nieuwe Proximus Pop-Up Arena, het dak gaat eraf! En dat al meteen na de eerste show. Men is gewaarschuwd ;-)’

De ticketverkoop start op 8 december aanstaande via Teleticketservice.com.