.
News Image

Stan Van Samang duikt op in verrassende fictiereeks

Nieuwe tv-rol voor Stan Van Samang.


Goed nieuws voor de fans van Stan Van Samang. De zanger en acteur zal volgend jaar te zien zijn in de tv-reeks 3Hz ('drie hertz') , een nieuwe fictiereeks die in het najaar van 2021 te zien zal zijn op Ketnet. De reeks kan rekenen op een sterke cast, met veelbelovende namen zoals Junes Callaert (Dierendetectives, Ketnet Musical: Unidamu) in de rol van Felix, Stan Van Samang (Zie mij graag) als vader Thomas, Ann Tuts (F.C. De Kampioenen, Bevergem) als oma Jos en Cécile Enthoven (Tabula rasa, De twaalf) als Ella. De opnames van d e reeks gebeuren deze zomer.



Het verhaal

Felix kan met zijn vintage walkman naar het verleden luisteren. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoek naar antwoorden over de dood van zijn moeder en ontdekt zo een milieuschandaal. Illegaal gedumpt afval uit de jaren '80 bedreigt hun dorp. Wat heeft de dood van Felix' moeder ermee te maken, en kan hij een ramp voorkomen?



3Hz is een mysterieuze fictiereeks die baadt in een nostalgische sfeer. Felix (Junes Callaert) neemt de Ketnetters mee op een akoestische tijdreis naar het verleden, schipperend tussen het jaar 1989 en 2021. Het magisch realisme in de reeks zit op de grens tussen fantasie en werkelijkheid. De muziek uit de jaren ’80 zal tot de verbeelding van kinderen spreken en tegelijk heel wat nostalgie oproepen bij ouders



De cast van 3Hz

• Felix: Junes Callaert

• Ella: Cécile Enthoven

• Sammy: Arthur Hermans

• Noor: Maja Aziza

• Thomas (papa Felix): Stan Van Samang

• Oma Jos: Ann Tuts



3Hz is een coproductie van De Mensen en Ketnet.