.
News Image

Stan Van Samang: ‘ik heb een beetje vals gespeeld’

Stan speelde het spel tijdens de lockdown niet eerlijk.


Stan Van Samang was woensdagochtend te gast in de eerste aflevering van ‘Zot Veel Vakantie’, het zomerpogramma van Kim Debrie op Radio 2. Zonder baard, want die is ondertussen zo goed als volledig verdwenen.

“Hij is af, hij is af. Ok, ik ben nog niet gladgeschoren, maar dat heeft met de maatregelen te maken die alsmaar versoepeld worden”, reageert Stan Van Samang. “Sam Gooris zei op een bepaald moment ‘Ik ga hem laten staan zolang dat wij niet uit ons kot mogen komen, doe je mee’. En toen heb ik een beetje hoogspel gespeeld en gezegd ‘dat is goed’ omdat ik er vanuit ging dat dat niet zo lang ging duren als dat we zijn moeten binnen blijven”. En dus liep Stan Van Samang op een bepaald ogenblik met een lange baard rond. “Maar ik heb ook een beetje vals gespeeld, ik heb ongeveer in het midden van de periode een beetje bijgeknip”, geeft Stan Van Samang toe. “Maar Sam niet, die blijft gewoon gaan”, lacht Stan Van Samang.

Stan Van Samang mag dan al wel komaf gemaakt hebben met zijn baard, zijn normale leven heeft de zanger nog niet opgepikt. Normaal gezien gaat Stan regelmatig op café en is hij wel eens terug te vinden in zijn stamcafé ’t Werrek in Wijgmaal. “Ik ben nog niet terug geweest, ik zeg het is zoals het is. Ik ben onlangs heel even een terrasje gaan doen in Rotselaar, maar meer is er nog niet gebeurd”, geeft Stan toe. Wedden dat Stan zijn schade de komende weken en maanden op de één of andere manier toch zal proberen in te halen?