.
Britt Das in aflevering 7241 van Familie
maandag 17 juni 2024

Spelen zij de hoofdrol in de nieuwe webreeks van ‘Familie’?

Of wordt het toch iemand anders?

Het is bijna tijd voor de seizoensfinale van ‘Familie’ en dat betekent dat VTM waarschijnlijk binnenkort ook een nieuwe webreeks zal aankondigen van de populaire soap.

De afgelopen jaren probeerde VTM de fans van ‘Familie’ te troosten met een leuke, spannende webreeks om zo het gemis naar de serie wat dragelijker te maken tijdens de zomermaanden.

Tot nu toe is daar weinig over bekend en is het vooral afwachten wanneer VTM het nieuws bekend zal maken.

Nu Bertje/Joris zijn comeback heeft gemaakt, lijkt de kans natuurlijk groot dat de reeks rond de terugkomst van zijn personage zal draaien. Misschien maakt Jan Sobrie zijn vuurdoop als acteur in de webreeks en speelt misschien ook de bomma (Annie Geeraerts) dit keer een hoofdrol. Of zien we dat Joris en Mieke (Caroline Maes) een spannende zomer beleven?

Of misschien wil VTM de mensen net van alle spanning laten bekomen en kiezen ze voor een heerlijke feelgood webreeks met liefdeskoppel Louise (Charlotte Sieben) en Brahim (Amine Boujouh) of Jill (Britt Das) en Cédric (Yanni Bourguignon) in de hoofdrollen.

Wie of wat het ook zal worden, het belooft ongetwijfeld een leuk tussendoortje te worden voor de fans die hun favoriete reeks niet de hele zomer lang kunnen missen.