.
Thuis Monopoly
dinsdag 13 april 2021

Speciale Thuis-editie van Monopoly

Fans kunnen stemmen op laatste twee velden.

Deze week viert Thuis zijn 5000ste aflevering, en daar hebben we heel bijzonder nieuws bij: want de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen krijgt een eigen versie van het populaire bordspel Monopoly.

Fans kunnen deze bijzondere editie vanaf nu bestellen, én het spel ook nog zelf mee vorm geven. Dat is trouwens niet het enige waar Thuis-fans naar kunnen uitkijken, want ook in de fictiereeks zelf belooft het deze week een rollercoaster aan emoties te worden. Zo leven de kijkers mee met de relatiecrisis van Femke en Peter, en zien ze dat Tim en Dieter Jacques op de hielen zitten. Elke dag komen ze een stap dichter bij zijn ontmaskering…

Het design en de speelvelden van de speciale Thuis-Monopoly zijn aangepast aan het programma. Zo is de Groenplaats van Antwerpen de keuken van De Withoeve, en de Nieuwstraat in Brussel is het advocatenbureau van Tom. Via de kans- en algemeen fonds-kaarten kan je ook een nieuwjaarscent van Marianne krijgen, een weddenschap van Eddy winnen of een avondje bijklussen in Bar Madam.

Deze editie in beperkte oplage zal vanaf het najaar in de winkel liggen. Het spel is nog niet klaar. De fans bepalen zélf de laatste twee velden: zij kiezen wie de strafste ondernemers uit Thuis zijn. In de Thuis-versie worden de nutsbedrijven namelijk vervangen door 'de strafste ondernemers van Thuis'.

Dit zijn de genomineerden :
· Nancy (Taxi Nancy)
· Lowie & Bob (Boowie)
· Adil & Christine (ACE)
· Sam (Bar Madam)
· Harry (Club Impulse)
· Femke en Peter (Withoeve)
· Kobe, Rosa & Waldek (Stevenson)
· Tom (Advocatenkantoor De Decker)

Stemmen kan vanaf dinsdagmiddag een week lang via een.be/thuismonopoly. Op dinsdag 20 april worden de 2 winnende vakjes bekend gemaakt.