Smokey Goodness 3: the Bigger, Better BBQ boek
Dit boek staat opnieuw vol met het beste barbecuewerk.
Na het daverende succes van de Smokey Goodness bestsellers, komt Jord Althuizen nu met zijn nieuwste kookboek: Smokey Goodness 3.
In Smokey Goodness 3 neemt Jord je mee naar de Zuid-Afrikaanse braai. Het boek staat vol met het beste barbecuewerk maar neemt je ook mee in de bijzondere reis die Jord door Zuid-Afrika maakte. De gerechten zijn zoals we ze van Jord gewend zijn: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe smaken voor de ultieme Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en desserts. Smokey Goodness 3 is hét boek voor alle achtertuin avonturiers.
Jord Althuizen is samen met Kasper Stuart de man achter restaurant Black Smoke in Antwerpen. Zijn boeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 zijn absolute bestellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017 in Nederland.