You are here

Slechtste zomer ooit voor Stan Van Samang

05/06/2020 08:42-

Zanger zit zonder werk.

Ook Stan Van Samang ontsnapt niet aan de gevolgen van het coronavirus. Net zoals de meeste mensen zit Stan Van Samang ondertussen bijna drie maanden thuis. Drie maanden zonder werk, zonder optredens, zonder tv-opnames, zonder vooruitzichten om weer snel op een podium te staan en mensen te entertainen.

De zanger mist optredens, zijn vrienden en het publiek. Want een artiest heeft behoefte aan applaus en dat hoort Stan Van Samang nu al een hele tijd niet meer. Het is niet anders, elke artiest mist het fantastische gevoel van optreden. De deur staat op een kier om weer te gaan optreden, maar voor Stan Van Samang is dat niet evident. Optreden voor minder dan 200 mensen kan in theorie, maar het zal zeker niet storm lopen bij de dames en heren organisatoren.

De tv-zenders starten de opnames van tv-reeksen weer op, daar liggen voor Stan Van Samang ook mogelijkheden. “Ik hoorde dat ze in de reeks Familie op VTM de bubbels toepassen. Acteurs (en dus collega’s) vormen samen een bubbel. Op deze manier kan je wel samen werken. Toch is dat helemaal niet zo evident, denk ik. Acteur zijn is een contactberoep. Wij werken heel intiem. Niet enkel intiem, maar ook letterlijk intiem. Als dat allemaal niet mag… Dan is het heel erg moeilijk", vertelde Stan op Radio 2.

Stan zou op dit moment een nieuw album aan het opnemen zijn, die opnames liggen voorlopig stil. "Ik kan hier thuis wel wat muziek en lawaai maken, maar dat is niet met dat album bezig zijn zoals het zou moeten. Daar kijk ik heel hard naar uit! Als ik weer naar Nederland mag trekken, op afstand natuurlijk. De producer, ikzelf en de gitarist nog een kotje verder. Dat valt wel te regelen, lijkt me. Dat staat in mijn agenda…"

En dus rest Stan voorlopig niets anders dan gewoon thuis te blijven. Zijn vriendin Barbara heeft haar man nooit eerder zo vaak gezien. En ook de kinderen hebben geen klagen. De dochter en zoon van Stan zorgen voor leven in de brouwerij. En toch kijkt Stan uit naar het moment dat hij weer op het podium mag staan. "Muziek, familie en knuffels geven mis ik ook heel hard. Mensen die je graag ziet, terugzien. Ook dat mis ik heel hard. ‘The river of life’ mag beginnen kolken en stromen!"

Meer nieuws over:

Stan Van Samang

Gerelateerde foto's:

De Warmste Week

Stan Van Samang - Kortrijk - 23/12/2019

Suikerrock 2018 - Dag 3

Stan Van Samang - Tienen - 29/07/2018

Op de schoot bij

Stan Van Samang - Brugge - 20/04/2018

Op de schoot bij Joe

Stan Van Samang - Vilvoorde - 19/04/2018

Stan Van Samang Bredene

Stan Van Samang - Bredene - 05/05/2017

Signeersessie

Stan Van Samang - Kortrijk - 04/02/2017

In The Qube

Stan Van Samang - Lint - 22/12/2016

In 't Groot

Stan Van Samang - Antwerpen - 26/11/2016

2 Meisjes Op Het Strand

Stan Van Samang - Oostende - 17/08/2016

Zomerhit 2016

Stan Van Samang - Blankenberge - 21/08/2016

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Stan Van Samang