.
Sergio
dinsdag 9 november 2021

Sergio blikt terug op wrange periode: “mensen noemden mij een loser”

Plots verscheen hij niet meer op tv

We kennen Sergio als iemand die geen blad voor de mond neemt en graag zegt wat hij denkt. Zo’n grote mond wordt hem niet altijd in dank afgenomen. Toen hij de deur werd gewezen bij VTM noemden heel wat mensen hem een ‘loser’.

“Ze noemden mij zo omdat mensen dachten dat ik ging ‘huilen’ omdat ik niet meer op tv mag. Maar er waren heel wat andere factoren die een rol speelden. Het is zoals een voetbalploeg. Soms beland je op de bank omdat de voorzitter wil dat zijn favorietje wordt opgesteld, ook al heeft die minder talent.”

Sergio beseft dat het wereldje niet altijd eerlijk wordt gespeeld en dat het belangrijk is dat je bij de bazen in het bovenste schuif ligt. “Het probleem is dat mensen in een machtspositie vaak zélf aan niemand verantwoording moeten afleggen. En dan ben je gezjost . Daar kwam nog bij dat ik op dat moment nergens anders terecht kon, want ik had een exclusiviteitscontract”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Sergio had jarenlang zijn muziekcarrière aan de kant geschoven voor televisie en dat is het domste wat hij tot dan toe had gedaan. “Dat was frustrerend: ik had tien jaar tv in prime time gemaakt, op verschillende zenders, waardoor ik geen tijd meer had om nog veel op te treden. En als je dan aan de kant wordt geschoven, heb je niks meer om op terug te vallen... Op dat moment had ik geen keuze, maar ik weet nu wel heel zeker dat ik mij n muziekcarrière nooit meer ga verwaarlozen.”

-

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio

Meer Over:

Sergio