.
News Image

Seppe rekent op de hulp van Koen om zijn droom waar te maken!

Voor de 18-jarige student LO Seppe Van Rooij uit Deurne is zijn auditie voor The Voice zijn eerste officiële tv-optreden maar hij legt de lat ineens hoog.

Seppe krijgt zijn uitnodiging voor de Blind Auditions op school waar hij een populaire jongen is, juffrouw Ingrid ziet in hem zelfs al "de Vlaamse Bruno Mars". "Seppe steelt de show in de klas, op een podium zal hij dat zeker doen".

Seppe zijn ouders zijn gescheiden en dus woont Seppe zowel in Brasschaat als in Deurne. Voor zijn vijftiende verjaardag kreeg hij een gitaar van zijn moeder en leerde zijn eerste akkoordjes. "Daarna is het elk jaar wat beter geworden", meent mama. Het is vooral op aanraden van zijn ouders en zussen dat Seppe deelneemt maar hij start wel heel zelfzeker aan het The Voice-avontuur: "Moest ik de Voice niet willen winnen, dan zou ik ook niet meedoen. Mijn droom om zanger te worden is echt mega groot. Als je ziet dat artiesten van nul naar alles kunnen gaan, dan hoop ik dat ik dat zelf ook te kunnen meemaken". Seppe bracht 'Let Her Go' van Passenger en wijkt weinig af van het orineel.

Koen drukt al na enkele seconden af, Bent volgt hem meteen terwijl Regi tot de laatste seconde wacht. Axelle vindt het achteraf spijtig dat ze "voor zo'n knappe jongen" niet heeft afgedrukt. Seppe krijgt lof van Bent en Koen, die in hem veel intrinsieke kwaliteit zien en hij ziet er dan nog eens goed uit. Seppe blijft bij zijn eerste voorkeur en kiest voor Koen als coach.

'Kijk, dit staat me aan!' is Koen's reactie na zijn geïmproviseerde publiekspoll als het grootste deel van het studiopubliek achter beslissing blijkt te staan.