.
News Image

Sean Dhondt overweegt verhuis naar VS

Zijn vrouw is van California.


Op donderdag 14 juni was Sean Dhondt te gast in de podcast van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Sean deed tijdens de podcast enkele opvallende uitspraken.

Sean Dhondt: “Ik zou ooit graag verhuizen naar Californië”

Tijdens het gesprek komt de vraag ‘welke tv-programma’s heeft Sean Dhondt?’ aan bod, maar al snel wordt er afgeweken van het onderwerp en gaat het over zijn vrouw Allison Scott. “Ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest met een vrouw. Ik ben Allison voor veel dingen dankbaar, voor wat ze mij allemaal geleerd heeft en doen inzien heeft. Ze is vijf jaar jonger, maar ze heeft heel wat levenservaring”, vertelt Sean met een glimlach. Allison heeft Californische roots, maar haar ouders hadden er geen problemen mee om hun dochter naar de andere kant van de oceaan te zien vertrekken. Seans ouders daarentegen… “Ik zou ooit nog wel graag verhuizen naar Californië, maar dan hoor ik mijn moeder zeggen: ‘Ja, maar dan ga ik je toch missen hoor. En stel dat er dan kinderen komen, waar gaan ze dan opgroeien?’ Mijn moeder heeft het daar wel moeilijker mee.”

Wat vindt de mama van Sean Dhondt van zijn tattoos?

Welke tattoos heeft Sean Dhondt allemaal? Eén van zijn tattoos is een aandenken aan de voormalige muziek- en jongerenzender JIM: het JIM-konijn. “Dat konijn was ooit een soort van mascotte van JIM”, begint Sean. “Toen ik tijdens het programma The Big Live een week lang live moest presenteren, hadden ze plots een verrassing voor mij: mijn tattoo artist mocht mij live een tattoo zetten. Ik was door het dolle heen, totdat bleek dat ik enkel de keuze had tussen het logo van JIM of dat konijn. Terwijl de tattoo gezet werd, belden mijn ma en mijn zus live in en zeiden ze: ‘Je moet daar nu mee stoppen. Ik vind het niet goed dat je dat in een bevlieging laat zetten, omdat het moet voor dat programma.’ Dat was gênant en grappig tegelijkertijd. En nu zoveel jaren later, wil mijn moeder voor haar verjaardag zelf een tattoo laten zetten.”

Sean Dhondt: “Ik ben ooit bijna gespankt door Avril Lavigne”

Wie is Sean Dhondt? Naast presentator en radio-dj is Sean ook zanger bij zijn eigen band Manoeuvres. Daarnaast was hij in het verleden ook zanger en drummer van de band Nailpin, waarmee hij twee keer op tour is gegaan naar Japan. “We hebben één keer het voorprogramma gespeeld van Avril Lavigne”, vertel Sean. “Na de show mocht de zanger van het voorprogramma, ik dus, het bisnummer zingen op het podium terwijl zij het nummer zat te drummen.” En daar hangt ook een grappig verhaal aan vast: “We hebben eigenlijk weinig contact gehad met Avril Lavigne, maar ze heeft mij wel één keer bijna gespankt”, lacht Sean. “Ze dacht dat ik haar drummer was, omdat wij langs achter nogal op elkaar leken. Ik draaide mij net om toen haar hand al in de lucht hing en ze zei: ‘Oh my God, I almost spanked your butt.’ Dat had een goed verhaal geweest.”