.
News Image

Sean Dhondt lijdt aan smetvrees

Vrouw van Sean Dhondt onthult enkele geheimpjes.


Sean Dhondt is ondertussen 10 jaar samen met zijn Amerikaanse echtgenote Allison. Een andere cultuur, een andere mentaliteit, maar toch al tien jaar gelukkig samen met elkaar. En Sean geeft toe dat Allison van hem een beter mens heeft gemaakt. Sean Dhondt en Allison zitten samen in de Aftershow van Blind Getrouwd waar ze samen vragen beantwoorden over relaties. En zo leren ze ook iets bij over hun eigen relatie. Zo geeft Sean Dhondt toe dat zijn relatie met Allison hem veel over zichzelf heeft doen leren. Zo ontdekte Sean hoe belangrijk eerlijkheid is. “Vroeger was ik conflictvermijdend, nu weet ik dat het goed is om dingen meteen uit te spreken,” aldus Sean Dhondt in Story. “Pas als je weet wat de ander denkt, kan je er rekening mee houden.” Zo zal Sean ook snel de mening van Allison vragen over zijn werk, omdat hij weet dat ze eerlijk haar gedacht zal zeggen. Sean beseft dat hij waarschijnlijk vaak iets aftoetst bij Allison omdat hij snel onzeker is.

Sean werkt bij The Voice samen met zijn ex-vrouw An Lemmens. Zorgt dat nooit voor wrevel in zijn nieuwe relatie? Allison geeft toe dat ze geen jaloers persoon is. Gelukkig maar want Sean krijgt nu eenmaal veel vrouwelijke aandacht. “Alles staat of valt met hoe hij daarop reageert, maar ik vertrouw hem volledig,” klinkt het bij de Amerikaanse in Story. Sean voelt soms wel enige jaloezie als Allison mannelijke aandacht krijgt, maar hij steekt geen energie in doemscenario’s. En ook over zijn samenwerking met An Lemmens kan Sean duidelijk zijn. “Ik ben juist blij dat we nog zo vlot kunnen samenwerken. Dat is niet veel ex-koppels gegeven”, vertelt Sean Dhondt over zijn goede band met zijn ex An Lemmens.

Allison staat ook heel nuchter in haar relatie met Sean. “We verwachten van elkaar geen perfectie. Ik ben niet perfect, en Sean ook niet.” Zich ergeren aan elkaars kleine kantjes mag dan ook geen obstakel zijn. Maar wat zijn die kleine kantjes dan? “Sean komt altijd te laat en heeft last van smetvrees. En als het eten klaar is, gaat hij eerst nog tien andere dingen doen,” onthult Allison in Story. Maar ook Sean heeft enkele minpuntjes aan Allison ontdekt: “Allison is dan weer een sloddervos. En moeilijk bereikbaar. Als je haar een berichtje stuurt, heb je geluk als je twee dagen later antwoord krijgt. Met Allison moet je geduld hebben,” lacht Sean.

Toch zijn ze samen dolgelukkig met elkaar. “Allison is geen typisch meisje. Er zit veel pit in,” onthult Sean de reden waarom hij verliefd op haar werd. Ondertussen verhuisde Allison ook naar België voor haar grote liefde. Misschien verhuist het koppel ooit naar Californië, maar Allison heeft ondertussen Nederlands geleerd, heeft hier een job en een sociaal netwerk. Dus van enige haast om terug te keren naar de States is geen sprake.