.
News Image

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrieven nog sneller de deur uit!

Wist u dat de Showbizz-Site vijf verschillende nieuwsbrieven heeft? We stellen ze aan u voor in volgorde van belangrijkheid.
Onderaan verduidelijken we ook nog eens hoe je je inschrijft voor één of meerdere nieuwsbrieven.

1. Dagelijks showbizznieuws.
Via deze nieuwsbrief krijgt u iedere ochtend het nieuws van de afgelopen 24 uur geserveerd via mail, inclusief het overzicht van de meest recente wedstrijden en fotoreeksen. De nieuwsbrief gaat iedere ochtend de deur uit en in uitzonderlijke gevallen (stel dat er iemand zou sterven) kan er een extra nieuwsbrief verstuurd worden.

2. Wedstrijden
Wil u op de hoogte blijven van al onze wedstrijden, dan schrijft u zich best in op deze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief gaan niet op een vast tijdstip de deur uit. Telkens er een nieuwe wedstrijd met cd's, dvd's, .... online komt, versturen we de nieuwsbrief zodat u er snel bij kan zijn. Tijdens drukke maanden kan het zijn dat je twee keer per dag een nieuwsbrief krijgt maar door het jaar heen is dat gemiddeld één keer per week.

3. Evenementen
We gaan in de toekomst meer en meer doen rond evenementen. In het verleden deden we te weinig met deze nieuwsbrief die we eerder sporadisch zullen uitsturen, zelfs niet iedere week.

4. Adverteerders
Geen Showbizz-Site en geen gratis nieuwsbrief zonder inkomsten van de adverteerders. We vinden het dan ook leuk dat er mensen zijn die bereid zijn om zich in te schrijven op deze nieuwsbrief. In de toekomst gaan we trouwens exclusieve acties uitwerken met onze adverteerders en deze acties zullen dan alleen beschikbaar zijn voor mensen die zich ingeschreven hebben op deze nieuwsbrief. Beschouw het als een soort actie voor VIP-leden.

5. Showbizznieuws wekelijks
Geen zin om dagelijks een overzicht van het showbizznieuws te krijgen? Dan is er de wekelijks nieuwsbrief met alleen de meest belangrijke items van de afgelopen week. Natuurlijk mist u dan wel één en ander want je krijgt echt een selectie maar je krijgt ook maar één mail per week. Momenteel versturen we de nieuwsbrief nog niet maar die komt er binnenkort wel aan en bij voorkeur op een vast tijdstip.

Hoe schrijf je je in?
1. Ik heb al een account op de huidige site
Log aan en ga naar "Interactief" en klik door naar "Profiel". Daar kan je op "Mijn interesses" klikken. Rechts op die pagina heb je een overzicht van de verschillende nieuwsbrieven. Zet een vinkje bij de nieuwsbrieven die je wenst te ontvangen en klik op "Opslaan". Je kan op gelijk welk moment uitschrijven voor iedere nieuwsbrief door de vinkjes uit te zetten en weer op te slaan. Simpel, niet?