.
Samson & Marie Verhulst
zaterdag 20 november 2021

Samson & Marie komen met nieuwe clip Het Lachlied

Ja, er mag nog gelachen worden.

Samson & Marie zijn extra vrolijk want de clip van hun tweede single Het Lachlied is uit. Samen lachen, dansen en zingen ze erop los in hun nieuwe clip. Het Lachlied is één van de twaalf liedjes op het populaire album Samson & Marie 2 dat onlangs uitkwam.

De single Het Lachlied is al sinds 1 oktober te beluisteren op de nieuwe cd van Samson & Marie. Maar vandaag wordt de videoclip van dit aanstekelijke nummer gelanceerd. Het is dit jaar tevens de tweede clip voor het vrolijke duo. De eerste was van de succesvolle single IJsjes en deze is tot nu toe meer dan 250.000 keer op YouTube bekeken.

‘Het Lachlied is een vrolijk liedje,’ vertelt Marie Verhulst. ‘De single heeft een aanstekelijk refrein. Het is echt een heel leuke plaat. We willen een beetje vrolijkheid brengen en stimuleren. Ook als je je soms down voelt. Lachen is en blijft toch het beste medicijn.’

De videoclip Het Lachlied is vanaf vandaag te bekijken op het Samson & Marie Youtube kanaal. In België is de videoclip ook te zien op Studio 100 TV en de gratis ST100 GO app.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Samson & Marie

Meer Over:

Samson & Marie