.
Sam De Bruyn
donderdag 18 januari 2018

Sam De Bruyn loopt marathon New York voor goed doel

Wat een uitdaging!


Sam de Bruyn, radiopresentator bij Qmusic, en Frank Duboccage, weerman bij VTM, lopen op 4 november 2018 samen 42 kilometer en 195 meter door de straten van New York. Ze zijn op zoek naar 48 sportievelingen die de uitdaging mee willen aangaan, om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vzw Mediclowns.



Onder het motto Run2Smile organiseert de vzw Mediclowns dit jaar al voor de vierde keer een sponsortocht tijdens de befaamde marathon van New York. De vzw bemachtigde 50 startplaatsen voor de marathon en is op zoek naar gemotiveerde lopers om 42 kilometer lang het beste van zichzelf te geven voor het goede doel. Peters van de actie zijn dit jaar Sam De Bruyn en Frank Duboccage, die in New York met trots de kleuren van de Mediclowns zullen verdedigen en elkaar nu al uitdagen voor de beste tijd.

Sam en Frank zijn op zoek naar versterking! Ben je een fervente loper en heb je de New York City Marathon op je bucket list staan? Dan is Run2Smile jouw kans om een startnummer te bemachtigen, in ruil voor een sponsorbedrag. Of ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met een inhoudelijke meerwaarde? Stoom jezelf dan klaar voor een fantastische ervaring, en laat je sponsoren ten voordele van het goede doel. Aarzel niet en schrijf in!



Meer info op www.run2smile.be.

Bio van Sam De Bruyn en Frank Duboccage