You are here

Ruzie bij Davidsons overschaduwt begrafenis van Els

08/07/2020 18:40-

Zij zijn niet welkom!

Ruzie, het komt in de beste gezinnen voor. Ook bij de Davidsons is daar sprake van. Nu mama Els Ouderits overleden is, duikt er plots een afscheidsbrief op. Al vijf maanden geleden schreef Els een soort ‘afscheidsbrief’ aan haar man en haar kinderen. En daarin komt een ruzie boven water.

“Lieve schat en mijn lieve kindjes”, zo opent Els de bewuste brief. “Vergeet nooit dat ik oneindig veel van jullie hou met heel mijn hart. Wat Yentl ons nu aandoet kan ik echt niet meer aan. De moed ook om te vechten tegen mijn ziekte kan ik niet meer opbrengen. De leugens van jullie zus kan k echt niet meer aan. Het gemis van mijn kleinkindjes is gewoon ondraaglijk. Het is beter dat ik gewoon iedereen verlaat. Dan stopt Yentl eindelijk met haar leugens. En kunnen jullie dit verwerken en verder gaan met jullie leventje. Ik weet dat het jullie pijn gaat doen. Maar na regen komt zonneschijn”, lezen we in de brief die door het gezin van Els gedeeld werd.

“Lieve schat, zorg goed voor ons kindjes, en mijn lieve kleine schatten zorgt ook goed voor papa. Het spijt me dat ik dit niet meer aankan. Yentl heeft me zover gedreven, en dan die leugens nog openbaar gooien op FB ook. Het spijt me schatjes maar het is me teveel geworden. Yentl heeft het duidelijk gemaakt en Krikke. Ze stoppen niet voor ik in mijn put lig. Vaarwel liefjes, zorg goed voor elkaar. Sorry, liefs mama”, gaat Els verder.

Tot slot heeft zij nog één wens: “Ik wil geen Yentl en Krikke op mijn begrafenis”, schrijft Els nog op het einde van haar afscheidsbrief.