.
News Image

Rosa uit Thuis gaat zingen

Op 12 januari neemt ze deel aan concertreeks Bellissama.


Annick Segal, beter bekend als Rosa uit Thuis neemt op 12 januari deel aan de concertreeks Bellissama in het Theatercafé van het Fakkeltheater te Antwerpen. Aan de hand van zelfgekozen muziekstukken wordt dit een reis door haar leven. Zowel chanson, musical als klassieke muziek zal er te horen zijn volgens de actrice in Het Nieuwsblad. Deze genres zijn namelijk belangrijk in het leven van de actrice. Tijdens haar concert heeft Annick Segal het o.a. over de relatie met haar man, over hoe haar grootouders vanuit Roemenië naar België zijn gekomen, over hoe ze met haar paard Zandhoven al een tijd onveilig maakt. Het wordt een reis door het leven van de Thuis-actrice aan de hand van muziekstukken, die ze dus zelf heeft uitgekozen. Hierbij zal ze dus heel persoonlijk worden.



Annick zingt zelf, maar wordt ook begeleid door andere artiesten. Zelf is ze geen muzikante en de hoge noten laat ze dan ook aan anderen over. De actrice is een fan van klassieke muziek. Iedere opera in Antwerpen zag ze en de Koningin Elisabethwedstrijd werd met de hele familie Segal bekeken. Daarom neemt ze ook deel aan deze concertreeks.



Tickets voor het concert van Annick Segal in het Theatercafé van het Fakkeltheater te Antwerpen op 12 januari 2020 zijn te koop via fakkeltheater.be. Het concert start al om 11 uur!



(Nico Vanaken)