.
Regi
dinsdag 30 augustus 2022

Regi: “Ze snappen dat nog niet zo goed”

Ze komen nog steeds goed overeen

Het was toch even schrikken toen Regi en Elke Van Elderen bekent maakten dat ze zouden gaan scheiden. Dat is ondertussen al een paar jaar geleden en de scheiding is nu ook bijna officieel rond. Elke is officieel verhuisd en Regi is nu weer een vrij man.

Bij een scheiding hoort natuurlijk ook het verdelen van de inboedel, en dat hebben de twee vlot weten regelen. “Elke heeft niet geplunderd, ze is daar heel los in geweest. Alles staat er nog voor de kindjes, ik wou niet dat ze in een leeg huis kwamen”, begint Regi in Dag Allemaal.

Maar ook de dingen die Elke wel heeft meegenomen, zijn al terug aanwezig in het huis. “Ik heb die dingen onmiddellijk opnieuw gekocht. Mijn planten staan wel te sterven, maar Elke heeft al gezegd dat ze wel nieuwe zal kopen. Ze laat me niet aan mijn lot over.”

Een scheiding is nooit leuk, en al zeker niet voor de kinderen. Maar Ellie Martha en Renée gaan heel goed om met de situatie.

“Als ze bij mij zijn dan missen ze hun mama wel, en dat blijft raar. Zeker omdat wij nog zo’n goed contact hebben. Dat snappen ze minder goed. Het was misschien duidelijker geweest als wij ruziemaakten. Het huis is nog hetzelfde, hun mama komt hier nog binnen en toch zijn wij niet meer samen. Dat is het enige verwarrende, denk ik.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi