.
News Image

Recordeditie Winterrevue krijgt eind 2020 vervolg

Geniet vanaf donderdag van vroegboekkorting.


De cast van Winterrevue-Extra Large geniet vandaag na van een spetterende oudejaarsavond in een bomvolle theaterzaal. Samen met de aanwezige theaterbezoekers werd het nieuwe decennium naar jaarlijkse gewoonte weer ingeleid met een strakke live show vol humor, zang en dans van de bovenste plank. Bovendien waren er nog meer redenen om te vieren: de kaap van 15 000 verkochte tickets werd gehaald! Producent Theatertainment is erin geslaagd om een nieuwe traditie neer te zetten tijdens de feestdagen in Antwerpen. Nooit eerder kwamen zoveel mensen kijken naar een Winterrevue.



En producent Theatertainment heeft ook zeer goed nieuws: Jawel, in 2020 komt er een zesde editie van Winterrevue! Vanaf 11 december 2020 is het weer volop feest in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Stany Crets neemt opnieuw de regie op zich. Wat het thema wordt, kunnen we nog niet verklappen. En ook de ‘special guest’ houden we nog even geheim. Maar wat we wel al kunnen vertellen, is dat het opnieuw één groot feest wordt, waarbij je weer omver geblazen wordt door het muzikaal en humoristisch talent op het podium!” – Dirk Van Vooren & Nico Warrinnier.



De ticketverkoop start op 2 januari 2020 om 09u00 ’s morgens. Voor de snelle beslissers is er een leuk nieuwjaarscadeautje: van 2 tot en met 31 januari 2020 kan je tickets kopen aan 10% vroegboekkorting. Wie niet wil wachten tot december 2020, kan nog tot en met 12 januari 2020 komen kijken naar Winterrevue-Extra Large in Theater Elckerlyc, het plezantste theater van ’t stad.