You are here

Pommeline haalt uit naar pesters

18/09/2019 17:40-

"Ik kan er niet meer tegen”

Temptation Pommeline heeft een opvallend bericht op Facebook gepost. De ex van Fabrizio ligt alweer onder vuur omdat zij besloten heeft haar hele rug te laten tatoeëren. En met de hele rug bedoelt Pommeline effectief wel haar hele rug, daarom siert sinds kort een tekening van Medusa, een figuur uit de Griekse mythologie.

Helaas voor Pommeline is niet iedereen fan van de tatoeage. Op de Facebookpagina van het Nieuwsblad krijgt Pommeline er flink van langs. “Zulke mensen zouden beter niet eens meer een ziekteverzekering krijgen. Alle medische kosten zelf betalen. Baby Pia is direct gered”, lezen we bij één van de vele reacties.

En ook Pommeline heeft die en de vele andere reacties gelezen en weet niet wat haar overkomt. “Kijk mensen, er moet me effe iets van het hart”, reageert Pommeline op Facebook. Verschillenden mensen insinueerden dat Pommeline mediageil is en alles doet om in de krant te komen en de journalisten zelf opbelt, maar dat ontkent zij met klem. “En echt erg dat jullie baby pia hierbij halen.. niks mee te maken. Ik heb zelf meermaals smsjes verstuurd , acties gedeeld op men verhaal, dus haal dit er even buiten. Sorry maar ik kan er niet meer tegen.. mensen noemen mij een hersenloos wezen etc, etc, .. ik werk veel, heb een druk leven dat gecombineerd met veel stress en chronisch ziek zijn, doe mij maar eens na! Maar oh ohh je zoon of dochter moest maar eens gepest worden he! Respect is ver te zoeken tegenwoordig! Mensen schamen zich vr niks meer... en dat voor ‘volwassenen’ ...triestig.”

Gerelateerde foto's:

De Verhulstjes aflevering 1

Gert Verhulst - Oostduinkerke - 07/01/2021

Dancing With The Stars:Backstage

Pommeline ­Tillière - Lint - 07/12/2018

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009

Gerelateerde bio's: