You are here

Pommeline definitief weg bij Fabrizio

14/12/2019 18:41-

Pommeline trekt deur definitief achter zich dicht.

Het was zaterdag best een emotionele dag voor Pommeline Tillière. De blondine had haar laatste werkdag in de zaak van haar ex-vriend Fabrizio. De twee gingen uit elkaar na hun deelname aan Temptation Island VIPS. Over hun breuk is al héél wat geschreven, er was dan ook veel gebeurd.

De breuk had ook op professioneel vlak gevolgen: Pommeline zag het niet zitten om voor eeuwig en altijd in de zaak van haar ex-vriendje te werken en dus besloot zij uit de zaak te stappen. Dat deed Pommeline echter in onderling overleg, zo zou zij haar klanten nog een tijdje helpen. Maar zaterdag viel het doek over de samenwerking. “Vandaag is men officiële laatste dag bij Fabrizio’s Tattoo Saloon”, schreef Pommeline zaterdagavond. “Volgende week verlaat ik Limburg met een dubbel gevoel. Na iets meer dan 2 jaar hier te hebben gewerkt is het tijd voor mij om men eigen weg in te slaan. We hebben dieptes en hoogtes gekend met zen allen, gelachen en ruzie gemaakt, maar oh wat ga ik hun allemaal missen!”, schrijft Pommeline.

“Fabrizio, bedankt voor de kans die ik hier heb gekregen om door te groeien tot wie ik nu ben, en door liefde te hebben gekend. Ik wens je het allerbeste hier verder, maar voor mij is het stilaan tijd dit hoofdstuk hier af te sluiten. Thanks for the memories perehoofden! Het gaat jullie goed hier”, besluit Pommeline op Instagram.

Ook haar ex-vriend had nog mooie woorden voor Pommeline over: “Het ga je goed Pommeline. Ik zou boeken kunnen schrijven over onze rollercoaster van de voorbije 2 jaar maar ik denk dat we beiden dit hoofdstuk nu eindelijk kunnen afsluiten. Je verdient het beste. Ik ben trots op je. Succes in alles wat je doet. We nemen afscheid maar zeggen zeker geen vaarwel ..” reageert Fabrizio op Instagram.

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars:Backstage

Pommeline ­Tillière - Lint - 07/12/2018

Dancing With The Stars: compilatie

Fabrizio Tzinardis - Lint - 07/12/2018