.
Philippe Geubels
woensdag 22 december 2021

Philippe Geubels doorbreekt taboes: “Er is plaats voor het persoonlijke verhaal”

Het tweede seizoen start binnenkort

Het kijkcijferkanon van Philippe Geubels ‘Taboe’ is binnenkort terug met een tweede seizoen op één. Vanaf 26 december zien we weer verschillende groepen met een bepaald ‘issue’ in gesprek gaan met comedian Philippe Geubels. Een serieus thema, overgoten met een vleugje humor.

Geubels vind het programma fantastisch om te maken. Al kan hij niet ontkennen dat hij ook serieus moet afkicken eenmaal hij terug thuis is. “Het initiële idee was: we gaan lachen met mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen. Ik ga voor een volle zaal staan en we zien wat dat geeft”, zegt Philippe in Gazet van Antwerpen.

Philippe besefte al heel snel dat hij dat niet zomaar kan doen en dat de mensen waarmee je lacht ook inspraak moeten krijgen. “Dus ben ik iemand gaan interviewen, eerst over zwaarlijvigheid. Zo heb ik beseft: dikke mensen, dat is niet zomaar een groep, dat zijn mensen, met een naam en emoties. Om dan zomaar elke mop te vertellen die je kunt verzinnen… gaandeweg is het dus een zachter programma geworden met plaats voor het persoonlijke verhaal.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels