.
Philippe Geubels
dinsdag 22 oktober 2019

Philippe Geubels breekt op Nederlandse televisie

Philippe Geubels moet tranen verbijten.

Philippe Geubels is ook bij onze noorderburen erg populair. In de Nederlandse talkshow ‘Beau’ had hij het uitgebreid over zijn succesprogramma ‘Taboe’ waarmee hij genomineerd is voor een prestigieuze internationale Emmy Award. Geubels geeft toe dat het emotioneel een zwaar programma was om te maken. Wanneer het over de terminaal zieke Mireille gaat breek Philippe Geubels en moet hij zijn tranen verbijten.

Philippe Geubels vertelt op de Nederlandse televisie dat hij voorafgaand telkens een week op vakantie trok met de gasten, om ze beter te leren kennen en te ontdekken wat zij wel of niet grappig vinden. “Na één dag ben je al vrienden,” vertelt Geubels. En dan komt alles gewoon veel harder aan… “Je weet immers dat die mensen gaan sterven.”

Philippe Geubels geeft toe dat hij na de week met de ongeneeslijk zieke Mireille gecrasht is. Emotioneel was dit een erg moeilijke om in te blikken, klinkt het bij de komiek, die het moeilijk krijgt in de Nederlandse studio en zijn tranen moet verbijten.