.
Regi en Niels Destadsbader
woensdag 30 juni 2021

Opnames Vlaanderen Feest opnieuw in Antwerpen

​​​​​​​Wie zie je aan het werk?

Het was dinsdag druk in de buurt van de Royal Yacht Club België in Antwerpen. Net zoals vorig jaar werd enkele weken op voorhand op Linkeroever ‘Vlaanderen Feest’ opgenomen. In normale tijden gaat dat muziekprogramma op 11 juli live op antenne, maar door corona werd het programma net zoals vorig jaar opgenomen. Niets mis mee trouwens, laat dat duidelijk zijn.

Want corona of niet, de Vlaamse feestdag wordt ook dit jaar weer traditiegetrouw gevierd met het muziekprogramma ‘Vlaanderen Feest’. De populairste Vlaamse artiesten zorgen voor een gezellige show aan de Schelde met de skyline van Antwerpen als stille getuige. Gastvrouw Siska Schoeters brengt met hen de dag door en ’s avonds genieten ze volop van elkaars optredens. Onder andere Regi, Niels Destadsbader, Camille, Milow, Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Peeters en Johan Verminnen waren er dinsdag bij. Achter hun mondmasker alleen maar tevreden gezichten, blij dat zij weer konden optreden. Weliswaar niet met publiek, maar zonder twijfel wel voor een pak kijkers.

‘Vlaanderen Feest’: zaterdag 10 juli om 20.05 uur en een samenvatting op zondag 11 juli om 18.10 uur op Eén.

Meest recente foto’s van Siska Schoeters, Niels Destadsbader, Regi, Milow, Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Peeters en Johan Verminnen: