.
Gert Verhulst
maandag 21 juni 2021

Oplichters misbruiken goede naam van Gert Verhulst

En dat is niet de eerste keer.

Er duiken de laatste weken weer heel wat ‘interessante’ berichten over Gert Verhulst op. In onze mailboxen komt regelmatig een mail binnen met de titel ‘Tunr 250 euro in 11k in 6 weken’, een mail die een tijdje geleden onze aandacht trok. De reden? De mail gaat over Gert Verhulst. “SPECIALE BERICHTGEVING: De meest recente investering van Gert Verhulst verbaast experts en maakt grote banken doodsbang”, zo begint de mail.

Mensen die een beetje nuchter zijn, hebben meteen door dat er iets niet pluis is. Het is de zoveelste mail waarmee oplichters mensen geld afhandig willen maken. “Belgen verdienen al miljoenen euro's vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?”, gaat de mail verder.

“Gert Verhulst is bekend als een brutale Vlaamse succesondernemer die geen blad voor de mond neemt en het er geen moeite mee heeft om eerlijk te zijn over de manier waarop hij zijn geld verdient”, lezen we verder.
Wie goed leest, merkt de ene grammaticafout na de andere.

“Vorige week was hij te gast bij De Wereld Draait Door en hij sprak over een 'maas in de wet om rijk te worden'. Hij zegt dat deze nieuwe mogelijkheid iedereen binnen 3-4 maanden miljonair kan maken. Gert Verhulst drukte iedereen in België op het hart snel van deze geweldige kans te profiteren voordat grote banken deze mogelijkheid voorgoed dwarsbomen. Een aantal minuten nadat het interview was afgelopen, belde Triodos inderdaad op om te voorkomen dat het interview met Verhulst zou worden uitgezonden. Maar het was al te laat.”

Wie in de mail doorklikt of op de advertentie op sociale media klikt, loopt mogelijk in de val van de oplichters en is zijn geld definitief kwijt. Want Gert Verhulst is slechts één van de vele bekende Vlamingen die de afgelopen maanden en jaren het slachtoffer werd van zulke onzin. Zelf trapte Gert Verhulst uiteraard niet in deze val, maar er zijn iedere week mensen die dat wél doen. Nochtans zijn er signalen te over om dit verhaal niet te geloven.

Dus beste mensen: wees kritiek. Als een verhaal te mooi is om waar te zijn, dan is de kans groot dat het niet waar is!

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst