.
Nick uit Big Brother
donderdag 8 april 2021

Opent Nick een eigen zaak in Herentals?

Is ‘Chez Nick’ binnenkort een feit?

Nick heeft de afgelopen drie maanden veel tijd achter het fornuis doorgebracht. In het begin vooral met Theo, nadien onder andere ook met Michel. Koken, dat is de passie van Nick, hij heeft ook een diploma.

Dat hij in het Big Brotherhuis in de pot zou roeren, dat stond in de sterren geschreven. En net dat koken voor een grote groep mensen gaat Nick de komende dagen, weken en maanden zeker missen.

In Herentals of in deelgemeente Morkhoven waar Nick woont, is er nooit teveel horeca. Dus waarom geen ‘Chez Nick’ openen in ‘Hertals’? “Dat is ook mijn droom, een themarestaurant openen wil ik écht wel doen. Maar dat kan ik alleen als ik Big Brother win, dan heb ik een startkapitaal extra. Ik heb vroeger toen ik hotelschool volgde al gezegd dat ik later een echt restaurant open wou doen. Dat is dan een beetje uit het oog verloren door mijn dj-carrière. Dat laatste is altijd in het weekend werken, in de week dan weer producen en met muziek bezig zijn. Er was gewoon geen tijd om een restaurant te openen, maar ik zou niet liever doen dan elke dag voor 14 of meer mensen koken. Dat is mijn passie en dat was hier mijn ontspanning doorheen de dagen geweest. Ik heb er echt wel van genoten om mensen te zien genieten van hetgeen ik had klaargemaakt.”.